Skip to content Skip to footer
My Basket 0 items - €0,00 0

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Titan Games op verschillende manieren betalen. Dit kan via iDEAL en Overboeking. Hieronder volgt een korte uitleg van de verschillende online betaalmogelijkheden.

iDEAL
Een groot aantal banken in Nederland ondersteunen iDEAL betalingen. Betalen via iDEAL werkt op dezelfde manier als internetbankieren. Je handelt de betaling af in jouw vertrouwde omgeving van jouw bank. Je hebt jouw bankpas en identificatiemethode nodig van internetbankieren (bijv. random reader, e.dentifer etc,).

Overboeking
Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Geld overmaken
Als een klant kiest voor overboeking, krijgt hij een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. De klant kan vervolgens direct inloggen in zijn eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of hij kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar zijn e-mail te sturen en het later over te maken.

Let op!
Pas als het geldbedrag op onze rekening is gestort, kan het bestelde product verstuurd worden. Artikelen verkocht als bundel pakket kunnen niet individueel geretourneerd worden.

Titan Games
Openingstijden