Skip to content Skip to footer
My Basket 0 items - €0,00 0

Retourneren

Eerste termijn

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen.

Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Vul hiervoor het retourformulier in.

Afkoelingsperiode

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Betalingskosten worden niet door Titan Games retour betaald.

Retouraanvraag

Mocht je een artikel willen retourneren, neem dan eerst contact op met Titan Games door een email te sturen met jouw retouraanvraag.

Je ontvangt dan verdere instructies per e-mail over de manier waarop je het artikel kunt terugsturen en de adresgegevens voor de retour zending.

Tevens zal je een retourreden moeten opgeven. Je dient zelf zorg te dragen voor de retour zending en de verzendkosten voor de retourzending komen voor jouw rekening.

Titan Games
Openingstijden